Mogelijkheden
Pool Soccer

Als u iets te organiseren hebt gaat u natuurlijk op zoek naar een activiteit die daar bij uitstek geschikt voor is. Bij Pool Soccer zijn er ongekend veel mogelijkheden, van bedrijfsuitje tot vrijgezellenfeest, van kinderfeestje tot teambuilding. Zoals eerder gezegd, u zult er geen genoeg van krijgen!

Bekijk hieronder waar wij goed in zijn:

Bedrijfsuitjes

Gezellige én sportieve activiteiten voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje! Je collega’s op een andere manier leren kennen doe je met sportieve teamuitjes. Pool Soccer is perfect inzetbaar als teambuilding. Wij organiseren graag Pool Soccer voor u! Ook te combineren met Bubbel Voetbal.

Meer info

Vrijgezellenfeest

Durft u de strijd aan te gaan met de vrijgezel? Met Pool - Soccer heeft u gegarandeerd een activiteit die uw vrijgezellenfeest een boost geeft! Pool Soccer kan in competitievorm worden aangeboden! Wij organiseren graag Pool Soccer voor u! Ook te combineren met het hilarische spel Bubbel Voetbal.

Meer info

Evenementen

Gezellige én sportieve activiteiten voor uw evenement? Is het assortiment op uw evenement nog niet voldoende en ziet u nog mogelijkheden die ingevuld kunnen worden? Wij organiseren graag Pool Soccer voor u! Ook te combineren met Bubbel Voetbal.

Meer info

Recreatie

Pool Soccer is uitermate geschikt voor op vakantie! Ook kan Pool Soccer worden ingepast in het recreatieprogramma van het vakantiepark of de camping. Pool-Soccer.nl komt bij u op locatie! Wij organiseren graag Pool Soccer voor u! Ook te combineren met Bubbel Voetbal.

Meer info

Scholen

Een activiteit nodig voor uw sportdag of als afsluiting van het schoolseizoen? Dan is Pool Soccer iets voor u! Pool Soccer denkt graag mee met de invulling van uw sportdag. Samen maken we er een sportdag van om nooit te vergeten. Ook tijdens de reguliere gymlessen is Pool Soccer in te passen!

Meer info

Verenigingen

Een leuke activiteit als afsluiting van het (voetbal)seizoen? Dan is Pool Soccer iets voor jullie. Pool Soccer is de nieuwe hit van Nederland en kan ingepast worden in het programma van het teamuitje. Wij komen bij jullie op locatie en alles wordt van A tot Z geregeld! Ook te combineren met Bubbel Voetbal.

Meer info

WordPress website door Alderlane Digital Publications