Bedrijfsuitjes

Gezellige én sportieve activiteiten voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje! Je collega’s op een andere manier leren kennen doe je met sportieve Teamuitjes. Wij hebben de leukste sportieve, actieve en gezellige activiteit voor uw bedrijfsuitje geselecteerd. Bump-iT organiseert graag jullie sportieve activiteit; Pool Soccer!

Pool Soccer; een hilarisch bedrijfsuitje / personeelsuitje!

​Bump-iT biedt u met Pool Soccer de mogelijkheid om uw bedrijfsuitje een keer een hele andere draai te geven! Speel het originele spel Pool Soccer met uw collega’s! Pool Soccer hanteert de regels van het poolen in het cafe. Er is echter een groot verschil! Pool Soccer wordt gespeeld zonder keu maar met de voeten. Een 8 bij 4 meter groot luchtkussen wordt opgeblazen en het groene tapijt wordt uitgerold! Kies een kleur en probeer al jouw ballen in de gaten te schieten. Gooi de trucendoos maar open! Maar pas op de zwarte bal, deze mag pas als laatst in een van de hoeken geschoten worden! Deze fantastische groepsactiviteit is leuk voor jong en oud! Durf jij de uitdaging aan?

Wij organiseren de activiteit van A tot Z en op de dag zelf wordt u door ons begeleid. Pool Soccer kan uitstekend dienen als onderdeel van een dagprogramma of als side – event, maar kan ook in een toernooivorm gespeeld worden. Pool Soccer werkt door heel Nederland en heeft geen vaste locaties. Samen met onze klanten zoeken wij naar een geschikte locatie (indoorlocatie of outdoorlocatie) bij u in de buurt.

Prijs op basis van een dagdeel vanaf €200,-

Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.

WordPress website door Alderlane Digital Publications