Vrijgezellenfeest

Gezellige én sportieve activiteiten voor vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen!
Altijd al eens van de vrijgezel willen winnen in de kroeg? Nu kan het zelfs op een groot veld! Wij hebben de leukste sportieve, actieve en gezellige activiteit voor je vrijgezellenfeest geselecteerd; Pool Soccer. Dus ga je een weekendje weg met het de vrijgezel, of wil je verzekerd zijn van een leuke middag of avond? Pool Soccer Nederland organiseert graag jullie sportieve activiteit; Pool Soccer!

Pool Soccer; een hilarisch uitje voor je vrijgezellenfeest!

Pool Soccer met je vrijgezellenfeest staat garant voor gezelligheid, lachen, actie en competitie.

Voetbaltalent en ervaring is bij Pool Soccer niet vereist. Bij Pool Soccer gelden net even andere regels en voor degene met wat minder voetbaltalent, is Pool Soccer misschien wel een tak van sport, waar het voetbaltalent ineens volop aanwezig blijkt te zijn! Met Pool Soccer op het programma van je vrijgezellenfeest, hebben jullie gegarandeerd een leuke middag of avond in het vooruitzicht.

Wij bieden Pool Soccer aan op jullie locatie (indoorlocatie of outdoorlocatie) inclusief begeleiding. Willen jullie liever alles zelf regelen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden! Pool Soccer is ook te combineren met het hilarische spel Bubbel Voetbal.

Prijs op basis van een dagdeel: €250,-

WordPress website door Alderlane Digital Publications