Recreatie

Ben je op vakantie en wil je graag met de familie of vrienden een leuke activiteit om je vakantie mee op te vullen. Huur dan Pool Soccer! Pool Soccer is de nieuwe hit van Nederland en kan overal gespeeld worden.

Pool Soccer is ook uitermate geschikt om te spelen op vakantieparken en campings. Pool Soccer kan ingepast worden in het recreatieprogramma, naast de reguliere camping activiteiten.

Ook voor familiedagen is Pool Soccer uitermate geschikt.

Pool Soccer; een dagdeel ontspanning met vrienden en familie! 

Voetbaltalent en ervaring is bij Pool Soccer niet vereist. Bij Pool Soccer gelden net even andere regels en voor degene met wat minder voetbaltalent, is Pool Soccer misschien wel een tak van sport, waar het voetbaltalent ineens volop aanwezig blijkt te zijn! Met Pool Soccer op het recreatie programma in de vakantie, hebben jullie gegarandeerd een leuke middag of avond in het vooruitzicht.

Wij bieden Pool Soccer aan op jullie locatie (indoorlocatie of outdoorlocatie) inclusief begeleiding. Willen jullie liever alles zelf regelen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden! Pool Soccer is ook te combineren met het hilarische spel Bubbel Voetbal.

Voor vakantieparken en campings is het mogelijk om Pool Soccer vaker aan te bieden in een reeks. Vraag naar de mogelijkheden!

Prijs op basis van een dagdeel: €250,-

WordPress website door Alderlane Digital Publications